Goda Vindarnas Linnanmäki Regatta 16.8.2015

Välkommen med på årets roligaste seglingsevenemang!

Obs! Obs! Obs!

Platsen har ändrats!

 Eftersom Tölövikens konstruktionsarbeten inte har blivit färdiga inom utsatt tid, måste evenemanget flyttas till Djurgårdsviken, gatuadress Kaisaniemistranden 6, Helsingin soutuklubi. Anmälning vid Kajsaniemistranden!!!

Alla nybörjaroptimistseglare är välkomna med i Linnanmäkiregattan på Tölöviken söndagen den 16.8.2015 för att ha skoj, njuta av segling och bekanta sig med kappsegling.

Tävlingsplats och tidtabell

Regattan seglas på Tölöviken i Helsingfors. Registreringar tas emot den 16.8. mellan kl. 9.00-10.00 på parkeringsplatsen bakom Finlandia-huset. Skepparmöte hålls kl. 10.00.

Första starten går av stapeln tidigast kl. 11:00 och sista starten senast kl. 14.00. Prisutdelningen är tidigast en timme efter sista starten på Borgbacken.

Klasser och regler

En klass för nybörjare under 12 år.

I tävlingen följer vi Fair Play och gott sjömanskap. Tävlingen är öppen för alla optimistjollar. Vi tillåter också Opti School och Optim Oriental.

För att alla seglare skall våga sig med, tillåter vi att deltagaren har med sig en mera erfaren junior i optimistjollen. Den assisterande junioren sitter i fören och styr inte båten under tävlingen. Eventuellt behov av denna hjälp anmäls till arrangörerna. I övrigt följer vi regler för utmaningsklassen.

Deltagarna bör vara medlemmar i en segelklubb och ha en gällande försäkring.

Placering och priser

De 10 första deltagarna får en notering om placeringen samt ett deltagardiplom. Goda vindarnas Linnamäki Regattan är en lekfull tävling vars primära syfte är själva deltagandet och strävan att göra sitt bästa, och därför bokför vi bara de 10 första placeringarna.

Priserna lottas ut mellan alla deltagare som är närvarande under prisutdelningen.

Anmälan och anmälningsavgift

Per 13.8.2015 med bifogad anmälningsblankett. OBS! Betalningen måste göras samtidigt som man anmäler sig, man kommer inte in på nytt till formuläret utan måste börja om från början. Kreditkort eller bankkoder behövs.

Anmälningsavgiften är 60 €. Avgiften innehåller en t-skjorta, Borgbackens Isohupi åkband samt en hot dog lunch. Anmälningsavgiften betalas på HSS nätsida in i samband med anmälningen.

Tilläggsinformation

Saara Söderberg  0405336658   , Mikko Sipilä 0503423877

 

Ansvarsfrihet

Seglarna deltar på eget ansvar. Tävlingens arrangörer är inte ersättningsskyldiga för eventuella sak- eller personskador som uppstår före, under eller efter tävlingen.

 

BilagaStorlek
Linnanmaki_Regatta_tulokset.pdf69.14 KB