Valmenna tiimisi huippukuntoon purjehtimalla

Järjestä elämyksellinen tiimityöharjoittelu!

Purjehduksen tunnelmaan pääset heti tämän videon myötä. Samalla voit jo kuvitella tiiminne mukaan veneisiin ja purjehtimaan:


Purjehdusta SM 40-veneellä - Juha Haanperän video

 

Yhteydenottopyynnöt täällä:

Haluatko järjestää asiakkaillesi tai henkilökunnallesi unohtumattoman kokemuksen tiimityöskentelystä? Tulkaa purjehtimaan. Huippuvalmentajamme kertovat tiimityöskentelystä ja opettavat Match Race -kilpapurjehduksen alkeet. Tämän jälkeen suunnataan radalle ottamaan mittaa toisista. On vaikea löytää Match Race -purjehdusta tehokaampaa tiimityöskentelyn opetusta.

Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvita, tapahtuma sopii naisille ja miehille, nuorille ja vanhemmille. Satamassa odottavat palkinnot sekä voittajille että vastakilpailijoille.

Jos haluatte mieluummin vain risteillä Helsingin saaristossa, niin se käy yhtä hyvin. Ennen purjehdusta voitte järjestää työkokouksen kokoustiloissamme, ja purjehduksen jälkeen teitä odottaa vaikka loistoillallinen HSS:n Boathousessa.

Purjehdukset järjestetään kerralla vähintään viidelle ja enintään 20 henkelle. Kipparimme huolehtivat kaikesta oleellisesta, ja purjehduskeskuksemme tarjoaa osallistujille sekä vaatteet että pelastusliivit. Mukaan tarvitaan pelkät urheilukengät. Purjehdukset järjestetään HSS:n LiuskasaarellaMerisatamassa aivan Helsingin keskustan tuntumassa.

Yhteydenottopyynnöt täällä:

Kuva: SM 40 -purjehdusta navakassa tuulessa - Erkki Lähteenmäksi/Sailpix. Lisää kuvia löydät täältä

Hinnat: Iltapäiväpurjehdus alkaen 180 euroa per henkilö

Tarjoamamme kokous- ja purjehduskokonaisuuksia esim. seuraavasti:

1. Kokoustilat

2. Esitys tiimityöstä töissä ja merellä

3. Match Race -purjehdusvalmennus sekä purjeveneen käsittelykoulutus 

4. Purjehdus (2-3 tuntia). Ryhmän minimikoko 5 henkilöä ja maksimikoko 20 henkilöä.

5. Illallinen Ravintola HSS Boat Housessa

Räätälöimme tarvittaessa kokonaisuuden juuri teidän tarpeitanne silmällä pitäen. Olemme järjestäneet yli 100 yrityspurjehdusta neljän viime vuoden aikana. Purjehdukset ovat unohtumattomia team-building ja edustustilaisuuksia.

Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä täältä: